Wie zijn wij


De Kleverkamp

Vanaf 2005 worden landhekken van inlands eiken gemaakt in de eeuwenoude schuur van boerderij de Kleverkamp in Terwolde (tussen Deventer en Apeldoorn). Ooit begonnen met het maken van een landhek voor het eigen karakteristieke erf om vervolgens het gehele perceel met eiken hekken en kloofpalen in te richten. Het resultaat mocht er zijn, velen waren enthousiast over het resultaat.

Gesteund door deze positieve geluiden besluiten vader en zoon Kruitbosch (het geslacht Kruitbosch woont al ruim 120 jaar op de Kleverkamp) landhekken en toegangspoorten te gaan maken voor de verkoop. Het werd een hobby die al snel behoorlijk uit de hand liep: de vraag naar de robuuste eiken poorten met de fraaie landelijke uitstraling werd almaar groter.

Vanaf 2012 kon André Kruitbosch zich daardoor volledig gaan richten op het maken en ook plaatsen van de verschillende modellen eiken hekken en poorten. Alle modellen worden op klantwens gemaakt, dus alles is mogelijk.

De hekken en poorten worden gemaakt van 2,8 cm dik winddroog inlands eiken, een zeer duurzaam inlands product. Het hout hoeft niet te worden behandeld om daarmee de levensduur te verlengen: de prachtige goudgele eikenkleur gaat op den duur hooguit wat verweren. Uiteraard kan op klantwens wel een kleur worden aangebracht. De hekken en poorten worden gemonteerd aan robuuste eiken hekpalen die stevig in de grond worden verankerd. Een mooi gekroonde kop op de hekpalen geeft vaak het laatste zetje voor een fraai landelijk hekwerk van de Kleverkamp.